Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon szép sötét barna...

Nagyon szép sötét barna hajszínt szeretnék. Sokáig kell rajta hagyni a festéket, vagy kevesebb ideig, hogy elérjem a kívánt sötét színt?

Figyelt kérdés
2012. szept. 9. 10:17
 1/4 anonim ***** válasza:
A papíron leírt ideig a megfelelő színt kell választani...
2012. szept. 9. 10:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél L'Oreal sublime mousse 50-es árnyalatot. Én olyat vettem. Igaz az van ráírva, hogy valódi barna, de igazából sötétebb barna lesz. Nekem nem kopik, főleg, h én még a L'Oreal színvédő balzsamot is használom. Tartós szín és ami a legjobb, h nem töri meg a hajvégeket és nem szárítja a hajat miután befestetted vele. Könnyebb használni. A sötét barnát azért nem ajánlom, mert az meg fekete lesz. A legtöbb embernek. Ez az 50-es árnyalat, meg szép sötét barna. Jah, de ha szőkéről fested be vele a hajad, akkor nem lesz olyan sötét barna, akkor inkább simán barna. Nekem igaz melírozott szőke volt, de inkább szőkés barna. Szépen befogta. Nyugodt szívvel ajánlom. Jah és még valami. Ez tartós hajfesték, tehát nem fog idő után eltűnni a hajból, mert nem olyan, mint a többi, hogy 4-6 mosásig tart. :)
2012. szept. 9. 11:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok.

Még valami. 50-eset is megújították már, ami azt ígéri, hogy a színeredmény jobb mint a nem megújítotton, annak a száma 500. Olyat ne vegyél, állítólag nem olyan jó, mint a rendes 50-es. Én nem tudom, csak úgy hallottam, de én az 50-est tudom milyen és inkább azt ajánlanám. Azzal már volt tapasztalatom. Remélem picit segítettem. :)

2012. szept. 9. 11:18
 4/4 MadameViciouse ***** válasza:

Ha világos a hajad(ősz,szőkített) elő kell pigmentálni:

"Előpigmentálás esetén 1 rész natúrfestéket, 2 rész vizet (meleg) kell felhasználnunk, egy árnyalattal világosabb árnyalatot kell választani, 8-as színmélységig. A hajba sárga illetve narancs pigmenteket juttatunk, melyekhez a később bevitt szín szemcséi kapcsolódni, tapadni fognak."

Ha sötét a hajad akkor elég a hatóidő ami rá van írva a dobozra.

2012. szept. 9. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!