Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Epilálás utáni pöttyök?

Epilálás utáni pöttyök?

Figyelt kérdés

Szóval miután epilálom a lábam, ugye piros lesz és pöttyös, csakhogy nekem a pöttyök sosem tűnnek el a lábszáramon. Elég feltűnő, mivel világos bőröm van. Nagyon szégyenlem, viszont már megsülök a hosszú nadrágomban. Mindenkinek olyan szép sima a lába, csak nekem ilyen pöttyös :(

A kérdésem az lenne, hogy körberöhögnének, ha holnap felvennék egy szoknyát? :( Nem bírom már elviselni ezt a meleget most már, hogy tesi óra is van...

(Bőrgyógyászhoz egy hét múlva megyek, de addig nem akarok megsülni.) Mit gondoltok, merjem? :(

2012. szept. 5. 21:56
 1/5 anonim válasza:
Hát persze!A lényeg,hogy Te érezd jól magad!Egyébként én is voltam így.
2012. szept. 5. 22:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Nyugi, jön a lehülés! :))
2012. szept. 5. 22:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Epilálás után nekem is mindig piros pöttyös volt a lábam ,nekem a kamillás hintőportól elmúlik reggelre, ha van otthon próbáld ki :) de nem hinném hogy körbe röhögnének,lényeg hogy jól érezd magad.
2012. szept. 5. 22:30
 4/5 anonim ***** válasza:
75%

Senkinek nem tökéletes a lába. Van akinek heges, foltos, borotválja és látszanak a szőrtüszők, vagy épp olyan mint a tiéd mert epilálja, vagy piros foltos mert gyantázza. Tökéletes? Az nagyon ritka. Fehér bőrre nem jellemző, mert az érzékeny.

Én mondjuk harisnyát hordok emiatt. Necc pl jó nyárra melegbe is. De anélkül is felvehetsz szoknyát, akinek nem tetszik meg ne nézze.

2012. szept. 5. 23:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Vegyél rá folyékony hintőport, a frezyderm gyárt olyat.
2012. szept. 6. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!