Van annak igazságalapja, hogy a rendszertelen nemi élettől pattanásos lesz a bőr?
Figyelt kérdés
Vagy ezt csak úgy szokták mondani?2012. szept. 5. 21:52
2/4 anonim válasza:
én akkor is tele voltam pattanással mikor rendszeres volt, így annyira nem hiszek ebben a szövegben
3/4 anonim válasza:
Ez úgy hülyeség ahogy van. A nemi életnek semmi köze a pattanásokhoz, az általában a helytelen életmód, egészségtelen ételek, cukros üdítők, nem megfelelő tisztálkodás miatt van. Vagy néhány esetben belső gyulladás, betegség, rossz fogak, stb miatt.
4/4 anonim válasza:
Ennek nincs szerintem tudományos alapja: de, van akinek a rendszeres nemi élettől csökken kicsit. Gondolom a hormonokhoz van köze :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!