Milyen sampont, balzsamot használtok? (márkanév)
Sampon: Faith in Nature-protective (parabén-mentes és állatokon sem tesztelték :)
Balzsamot nem használok, mert rájöttem, hogy az almaecetes víz (öblítem a hajam hajmosás után) sokkal jobb mint a balzsamok (még a kifésülőbalzsamoknál is jobb, eddig gliss kur-t használtam általában) Nagyon fényes és puha lesz a hajam az almaecettől :)
21/L
Kb 1 liter vízhez teszek kb 1/4 vagy 1/3 üvegnyit (fél literes üvegből) és beleöntöm egy lavórba, majd belelógatom a hajam kb 20-30 másodpercig.
Utána nagyon könnyű kifésülni a hajat, és nem is lesz büdös (azért ha utána megyek valahová, egyszer leöblítem vízzel a hajam biztos ami biztos :)
Viszont! eddig ha hajszárítóval szárítottam, mindig büdös lett, ezért csak hagyom megszáradni, úgy nem lesz semmilyen szaga a hajamnak :)
Remélem tudtam segíteni:)
fructis dús haj helyreállítot (parabén és szilikon mentes)
balzsamot nemhazsnálok.
Gliss Kur sampon, balzsam helyett pedig Kallos hajpakolást használok.
De ezeken kívül használok még hajkrémet (Sunsilk), kifésülő hajfényspray-t (Elseve) és szilikonos hajvégápolót is (Tab).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!