Zsiros, pattanásos mitiszeres börre valami házi gyogymod külsöleg vagy belsöleg?
Figyelt kérdés
2012. szept. 4. 21:24
3/7 anonim válasza:
Bőrgyógyász!! =Gyógyszeres kezelés
Nekem segített!!
5/7 anonim válasza:
Ami nekem segített az a himalaya herbals - kurkumás szappan-->reggel-este ezzel mosok arcot.
Heti 2x himalaya herbals zsíros, vegyes bőrre való arcradír + himalaya herbals pakolás zsíros bőrre-ez nagyon gusztustalan zöld színű pakolás, elég erős gyógynövényes illattal, de hihetetlen módon kiszívja a felesleges faggyút a bőrből.
Arckrémnek pedig a Balea young-soft clear mattító hydro gélt használom, ez is pattanásos, mitesszeres bőrre van.
Ha lány vagy, ne használj mindenféle alapozókat, mert rosszabb lesz a bőröd tőle. Helyette ajánlom mattításra ezt: [link]
6/7 anonim válasza:
Hany eves vagy?Nekem kleraszil segitett, nem hazi de.......
7/7 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok
2012. szept. 7. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!