Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Zsiros, pattanásos mitiszeres...

Zsiros, pattanásos mitiszeres börre valami házi gyogymod külsöleg vagy belsöleg?

Figyelt kérdés

2012. szept. 4. 21:24
 1/7 anonim ***** válasza:

szappan?

kakukkfű tea?

2012. szept. 4. 21:25
 2/7 anonim ***** válasza:
levendula főzet vagy szappan?
2012. szept. 4. 21:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Bőrgyógyász!! =Gyógyszeres kezelés

Nekem segített!!

2012. szept. 4. 21:36
 4/7 anonim válasza:
Arctonik, arcradír! :)
2012. szept. 4. 22:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Ami nekem segített az a himalaya herbals - kurkumás szappan-->reggel-este ezzel mosok arcot.

Heti 2x himalaya herbals zsíros, vegyes bőrre való arcradír + himalaya herbals pakolás zsíros bőrre-ez nagyon gusztustalan zöld színű pakolás, elég erős gyógynövényes illattal, de hihetetlen módon kiszívja a felesleges faggyút a bőrből.

Arckrémnek pedig a Balea young-soft clear mattító hydro gélt használom, ez is pattanásos, mitesszeres bőrre van.

Ha lány vagy, ne használj mindenféle alapozókat, mert rosszabb lesz a bőröd tőle. Helyette ajánlom mattításra ezt: [link]

2012. szept. 5. 10:21
 6/7 anonim válasza:
Hany eves vagy?Nekem kleraszil segitett, nem hazi de.......
2012. szept. 6. 11:32
 7/7 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok
2012. szept. 7. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!