Rifle02 kérdése:
A hajamat hogyan tudnám megoldani?
Figyelt kérdés
Még nyár elején úgy tetszett a hajam, hogy rövidre volt vágva, viszont én meg leborotváltam a homlokomnál két oldalon ilyen mickey egeresre. Viszont azóta már hosszabb hajstílust használok és azon a helyen ahol leborotváltam még akkor a homlokrészen, most ugye ott is nő, viszont egy idő után ha felfelé van állítva a hajam akkor ugye látszik, hogy ott elöl nő a rövid haj. Ezt mivel lehetne megoldani, azon kívül, hogy vágnom kell folyton hogy ne legyen zavaró? Le kéne vágatni ez egészet géppel azonos hosszúságúra és újból megnöveszteni azegészet?2012. szept. 4. 16:19
1/3 anonim válasza:
Küldj képet, mert így nem egészen érthető. Egyébként igen, ugyanolyan hosszúra levágatni az egészet, és újranöveszteni.
2/3 A kérdező kommentje:
Fu, gondoltam . Az egyetlen gond már csak az, hogy amíg újra megnő ilyen hosszúságúra az kb 1-2 hónap ........
2012. szept. 4. 18:07
3/3 anonim válasza:
Kérdezz meg egy fodrászt,hátha tud segíteni...viszont egy kép nekem is segítene, az arcod retusáld ki vagy ilyesmi, csak a hajadat akarom látni..1.voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!