Csalán sampon segítség?
Szerintetek milyen ez a sampon? Tapasztalatok?
Azt olvastam, hogy balzsamot ajánlatos használni utána mert szárítja a hajat.De már kimostam és nem használtam mellé balzsamot.Egy alkalom még nem árt szerintetek? Miért lehet ilyen olcsó?
köszi a válaszokat. :) Nekem olyan a hajam, hogy szinte már 2 naponta mosni kell...De remélem ez segít rajta.
Ezek az összetevői (remélem nem ütök félre betűt) :
aqua, Sodium Laureth Sulphate, Sodium Chioride, Cocamide DEA, Cocamidopropyl Betaine, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Dioleyloylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Urtica Extrct, Methylchloroisothiazolinone, Benzyl Alcohol, Propylene Glycol, Glycerin, Parfum, Citric Acid
húú... hát ennyi lenne.
Sziasztok!
Régóta szeretnék ilyen sampont venni,de eddig sehol sem találtam.Hol kapható?
Köszi a segítséget!
utolsó előtti:Köszi a választ.Majd kutatok egy kicsit, hátha találok valahol ilyen fajtát is.persze, tudom, hogy nem szabad hajtőre.Csak a végét szoktam bebalzsamozni. :)
Utolsó:
A 100ft-os (százszorszép) boltban vettem. Eddig sehol máshol nem láttam ilyet.De rendelni is tudsz, ha a kérdésemben lévő linkre kattintasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!