A ricinus olaj tényleg dúsítja a szempillákat?
Figyelt kérdés
Én mát olyat is hallottam, hogy valakinek ki hullott tőle. Mik a tapasztalatok? Ha használt nektek, akkor mennyi idő múlva vettetek észre változást?2012. szept. 1. 13:15
1/3 anonim válasza:
a ricinus olaj kifejezetten a hajra való!
2/3 anonim válasza:
Nem csak hajra való. Szempillára is lehet használni, és igen, dúsítja. Szempillára naponta is föl lehet kenni. Nekem már egy hét után látható volt a változás.
3/3 anonim válasza:
Ha félsz használni mert attól tartasz hogy kihullik a szempillád, akkor előtte kend az olajat a füled mögé és/vagy
a karod belső oldalára. Ekkor 90%-osan megbizonyosodhatsz hogy tényleg árt-e (vagyis allergiás vagy-e rá).
Ha nem pattogott ki a bőröd, akkor valószínűleg semmi okod nincs aggódni. Én tegnapelőtt vettem, aznap este rákentem a karom belsejére (csak egy kicsit) és a fülem mögé is. Reggel néztem, és minden normális volt, semmi kipattogott bőr vagy valami...Tegnap már a szempillámon használtam és ott is minden normális volt.
Hát remélem használni fog ez a ricinus olaj :)) ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!