Hogy tudok egy nagyobb pattanást elfedni sminkkel, hogy ne látszódjon se a pattanás se az, hogy smink van rajtam?
hát teljesen eltüntetni nem fogod tudni szerintem, főleg nem ugy hogy senki ne vegye észre a sminket
de én ugy szoktam csinálni, hogy letisztítom az arcomat, előveszek egy korrektort azt jól rákenem, töményen:D, majd ujjal eldörzsölöm. rakok még rá egy picit, nem olyan sokat, majd előveszek egy folyékony alapozót azzal is jól átkenem, oda többet aol a pattanás van, és utána rakok rá egy sor púdert. ha ezzel még indig látszik akkor előről kezdem. így lesz rajtam vagy 3 kiló alapozó, de még mindig jobb mint egy hatalmas pattanás. ja és minden réteg között tiszta kézzel megtörlöm az arcom, hogy a "fölösleg" jöjjön le és egy ecsettel bele maszírozom az rcomba, hogy annyir még se legyen észrevehető. bár ilyenkor minden észrevehető, de hátha :D
Én sosem tudom eltüntetni, hogy ne látszódjon egy picit. (Kivéve 3 réteg alapozó, 2 réteg korrektor, meg egy kiló púderrel.)
Inkább radírozom aznap az arcom, meg rákenek minden szárítós cuccot, aztán reggel már csak halvány rózsaszín. Azt meg egy réteg korrektorral eltüntetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!