Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ez benne marad a hajamba?...

Ez benne marad a hajamba? Help?!?! Kétségbe vagyok esve :|

Figyelt kérdés
szóval, félhosszú hajam van. ma bedaueroltattam (lágy hullámokat szerettem vna) előtte a fodrász kicsit vágott a hajambol, mert már nagyon elvolt töredezve. egy óráig volt rajtam az ammóniás cucc, utána leöblitette és kiszedte a csavarókat, na akkor jó hullámokat kaptam! (olyanokat amilyeneket akartam [link] ilyesmi volt) ott volt a hajam vizesen a fodrász aztmondta h mehetek, mert kint ugyis meleg van. de én megakartam nézni h milyen ha megvan száradva, ezértt becsavarta és a szárítóbúra alá ültem. amikor kiszedte a csavarókat ugy néztem ki mint marilyn monroe meg mint nagyanyám. Most az lenne a kérdésem, hogy ez meddig marad a hajba? mert szárítás és másodszori csavarás nélkül nagyon jó lett vna. ki fog ez menni? mert én csak az ammóniás csavarás eredményét szeretném :(

2012. aug. 31. 14:10
 1/10 Zsuzsanna.:) válasza:

[link] Igy nézel ki?

Hát szerintem 2 hét és ki vagy mosd sokat

2012. aug. 31. 14:16
 2/10 A kérdező kommentje:
igen, kb igy, de inkább csak a végei ami nagyon göndi. a hajam mindent kidob magából szóval remélem ezt is. nem kellet vna szárítást kérnem :(
2012. aug. 31. 14:17
 3/10 anonim ***** válasza:
A dauert nem fogja csak úgy kidobni a hajad. Attól függ, milyen gyorsan nő, majd szépen lenő. Hány éves vagy. Én 16 voltam, mikor daueroltattam. Rossz döntés volt. Én is utáltam. Akkor megfogadtam, hogy soha többé.
2012. aug. 31. 14:21
 4/10 A kérdező kommentje:

tudom h a dauer az nem fog. de a közvetlen ammoniás dauerolás után jóvolt! csak nem kellet vna beszáritanom :(

szval csak a szárított csavarásnak kéne kijönnije, ha simán megszáradt vna a napon, akor az most nagyon jó lenne

16 vagyok énis...

2012. aug. 31. 14:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha csak ez a baj, akkor mosd meg simán. De tegyél rá valamilyen balzsamot is.
2012. aug. 31. 14:25
 6/10 anonim válasza:
Ez függ a dauervíz erősségétöl is meg,hogy milyen vastag csavaróra csavarta fel a hajad dauerolásnál,de azt írtad,hogy mikor a dauer vizet leöblítette akkor vizesen jól mutatott utána még csavaróra felcsavarta és beültetett a búrába annak a hullámnak biztos,hogy nyúlnia kell mivel azt már csak simán vizes állapotban csavarta fel:)
2012. aug. 31. 14:26
 7/10 A kérdező kommentje:
oksi, de akkor ne hajszárítóval szárítsam? csak simán napon?
2012. aug. 31. 14:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Mosd meg és hagyd magától megszáradni.
2012. aug. 31. 15:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is egyszer kicsesztem a hajammal mert megmozdult a bogár nálam és be daueroltattam.Azt a fodrászt a mai napig átkozom pedig már vagy 2 éve volt.Kicsi fa hurkapálcika darabokra csavarta fel a hajam,elsőnek bekente dauer vízzel és utána csavarta.Szóval mire végig ért addigra már ez elejét le kellett volna mosnia.De persze ez az okos fodrász még pluszba kb 1 óráig a fejemen hagyta.Hát szétszedte jól nézett ki de ahogy magától beszáradt (engem is vizes fejjel küldött el) úgy néztem ki mint egy puli kutya.Teljesen eltöredezett a hajam,kiszáradt.A vállam alatt volt egy kicsivel a hossza.Sehogy nem tudtam beszárítani,csak mindig össze kötöttem.A hajmosás meg rettenetes volt mert hullott a hajam és olyan száraz volt meg töredezett,hogy már szinte sírtam minden nap.Akkor megfogadtam,hogy soha többet nem daueroltatok!!!Kellett egy év mire le nőtt és le tudtam vágatni.Egy év alatt épp hogy egy kicsit dobta csak ki a hajam és mindig ilyen kócos volt.Akkor volt olyan mint az a Rihannás haj,hogy hátul rövid előle meg hosszabb.Hajszárítóval ne is próbálkozz megszárítani mert akkor iszonyat nagy és ilyen kócos lesz a hajad!Vizesen rakj rá hajhabot és hagyd,hogy magától száradjon meg.Esetleg fújj rá egy kis lakkot is mert az is összefogja a loknikat és úgy szárad meg.Tudom,hogy sem a hajhab sem a hajlakk nem jó a hajnak (nem is használok egyiket sem) de ha máshogy nem megy és csak így néz ki valahogy a hajad akkor kénytelen vagy használni vagy kivasalod vagy esetleg összekötöd.
2012. aug. 31. 18:15
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. maga a dauer jol sikerült, csak nem kellet vna beszárítatnom. ezért remélem h a beszáritott felcsavart göndörség mosás után kijön, maga az ammóniás dauer jolett, csak vizesvolt és szárazon akartam látni, ezért akartam h megszárotsa...de nem kellet vna
2012. aug. 31. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!