Mariann Fricpatrik kérdése:
Van egy kicsi bajszom, de el akarom tüntetni mit csináljak?
Figyelt kérdés
Minden szőrtelenítő krémre rá van írva hogy arcra ne használja de borotválni meg nem akarom .2012. aug. 31. 07:47
1/6 anonim válasza:
lány vagy igaz?:)
gyantáztasd vagy szedd ki szemöldök csipesszel:)
2/6 anonim válasza:
Szedd ki! A gyantát nem ajánlom mert nálunk egy csomó lánynak leszedte a borét is :D..és barna volt nekik egy csomó ideig :D!
én is szedem és nagyon szép sima,nem is erősödött meg nekem.Csak arra egyelj hogy rendszeresen a kis szálakat szedd ki..hasznos időtöltés ha unatkozol :D!
3/6 anonim válasza:
Ha valóban nincs sok, akkor csipesszel szedd ki. Tartós megoldás, nem sérti a bőr felszínét, nem erősödik tőle a szőr. :)
4/6 anonim válasza:
én gyantázom,elsőnek nekem is leszedte a bőrt, de utána mindig hintőporoztam az arcom meg kicsi olajat raktam rá.. nekem így tökéletesen leszedi a szőrt.. :) szerintem azzal jobban jársz, mintha egyenként ki akarnád szedni.
5/6 anonim válasza:
szerintem próbáld ki ezt
[link] a cukorgyanta kíméletesebben szedi le a szőrt a szőr növekedési irányával ellentétesen kell felkenni és a növekedéssel megegyező iránnyal letépni.MIndeféleképpen olyan estefelé csináld hogy már ne menj ki a szabadba nap nem érheti. Remélem sikerülni fog!
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm hasznosak a válaszaitok.:)
2012. aug. 31. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!