Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehet teljesen fejhez...

Hogyan lehet teljesen fejhez simuló hajat készíteni copf vagy konty esetén?

Figyelt kérdés
A világsztároknak szokott ilyen frizurájuk lenni.Copfba vagy kontyba kötik a hajukat és olyan nyílegyenesen tapad a fejükhöz a haj,hogy egy hajszál sem lóg ki.Ezt vajon hogyan csinálják meg nekik?Ennyi lakk?Én próbálkoztam ,de csat nélkül nem ment és még úgy is a súlyánál fogva(mivel 70cm hosszú a hajam) elereszt.Ért ehhez valaki? Mellékelek egy képet,hogy mire gondolok: [link]

2012. aug. 30. 19:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Fogd össze a hajad, aztán lakkozd körbe: viszonylag közelről fújj lakkot a hajtőhöz, és a tenyereddel simítsd rá a hajszálakra. Gyors mozdulatokkal kell dolgozni, mert pár másodperc múlva már ragad a lakk. Miután így körbeértél, ha a hajgumi körül van lazábban álló része a hajadnak, akkor tegyél rá még egy gumit, ami alá azt a részt besimítod.

Gyakorolni kell ezt tényleg, de ha már megy, akkor onnantól tuti tartása lesz a hajadnak. Egy táncos barátnőmnek csináltam mindig így, sosem bomlott ki neki, pedig a latin táncok elég veszélyesek a hajra nézve. A lényeg a sok lakk, és hogy tapasztald ki, melyik fajta az, ami a legkevésbé néz ki természetellenesen.

2012. aug. 30. 19:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Láttam erről egyszer videót, hajwaxot használnak.
2012. aug. 30. 19:28
 3/4 anonim ***** válasza:
lakk és/vagy wax
2012. aug. 30. 21:15
 4/4 anonim válasza:

Én úgy szoktam csinálni, hogy először jó sok zselét rárakok a hajamra és hátrasimítom.. utána hátul összefogom egy hajgumival, megcsinálom a kontyot, és ha az kész, a legeslegvégső lépés csak a hajlakk. Közelről szoktam fújni és addig amíg úgy fixnek nem érzem. Mellesleg én is latin táncokhoz szoktam:)

17/L

2013. jún. 3. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!