Hogyan lehet teljesen fejhez simuló hajat készíteni copf vagy konty esetén?
Fogd össze a hajad, aztán lakkozd körbe: viszonylag közelről fújj lakkot a hajtőhöz, és a tenyereddel simítsd rá a hajszálakra. Gyors mozdulatokkal kell dolgozni, mert pár másodperc múlva már ragad a lakk. Miután így körbeértél, ha a hajgumi körül van lazábban álló része a hajadnak, akkor tegyél rá még egy gumit, ami alá azt a részt besimítod.
Gyakorolni kell ezt tényleg, de ha már megy, akkor onnantól tuti tartása lesz a hajadnak. Egy táncos barátnőmnek csináltam mindig így, sosem bomlott ki neki, pedig a latin táncok elég veszélyesek a hajra nézve. A lényeg a sok lakk, és hogy tapasztald ki, melyik fajta az, ami a legkevésbé néz ki természetellenesen.
Én úgy szoktam csinálni, hogy először jó sok zselét rárakok a hajamra és hátrasimítom.. utána hátul összefogom egy hajgumival, megcsinálom a kontyot, és ha az kész, a legeslegvégső lépés csak a hajlakk. Közelről szoktam fújni és addig amíg úgy fixnek nem érzem. Mellesleg én is latin táncokhoz szoktam:)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!