Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Bőrkeményedés ellen mit lehet...

Bőrkeményedés ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Eddig nem küszködtem a talpon lévő bőrkeményedéssel, ám most pikk-pakk "repedtsarkú lettem"...

A sarkamon, és a talppárnákon nagyon megvastagodott a bőr, helyenként ki is repedezett. Minden fürdés után durva szemcsés-, finom szemcsés reszelővel, és habkővel próbálom eltávolítani róla a kemény részeket, ám nem igazán látok változást. Sarokpuhító és E vitaminos krémmel kenem a lábam.

Nagyon örülnék néhány tapasztalatnak-tippnek, mert alig merek szandálban járni...

Nagyon igénytelennek tűnik így ránézve, hisz egy séta után minden apró kis porszem beleköltözik a keményedett területbe, és szinte állandóan piszkosnak tűnik; felvett egy sárgás színt.

Mindig igényesnek tartottam magam, ám ez enyhén szólva "rontja az összképet"...

A válaszokat előre is köszönöm!

2009. júl. 27. 11:20
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nekem is meg szokott vastagodni ilyenkor nyáron a sarkamon a bőr, de ki még nem repedezett. Én is mindig reszelem, nekem az bevált. De ha neked ezek nem jöttek be, a krémek sem szerintem menj el egy pedikűröshöz, ő majd rendbe rakja és ad tanácsot, hogy mivel és hogyan ápold.
2009. júl. 27. 13:37
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

anyámnak is ez a baja

pedikűröshöz menj el.ad rá krémet.kérd ki a tanácsát.anyucimnak bevált

2009. júl. 27. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!