Feketéből szőke haj? Megvalósítható anélkül, hogy a szivatás által csont rövid hajam legyen? :S
Sziasztok! Több, mint 1 éve vagyok fekete, de volt már szőke hajam is. Viszont! Szeretném kiszivatni a hajam, ugyanis hiányzik a szőke hajszín! :( Mi a tapasztalatotok? Hányszor kell leszivatni?
Köszi a válaszokat!
Hát én ugyanebben a cipőben jártam mint te,úgyhogy leírom a tapasztalataim.
Először is legtöbb fodrász visszautasított a fenti indokkal hogy kopasz leszek. Jó mondom nem adom fel,találtam egy normális fodrászt hál isten,és ő azt mondta belevágunk. Fél év kellett hozzá igaz,de megérte. Sapkás melírral kezdtük,arra emlékszek ha jól emlékszek 2x csináltuk sapkás melírral tehát ez 2 hónap. Aztán utána egy gyenge szivatás a már félig barna hajamból lett utána sötétszőke. Utána csináltuk középszőkére,és utána normális szőke lettem :)) Nagyon örültem a fejemnek,és a hajam makk egézséges maradt!! Azóta is szőke vagyok és nem is leszek más színű,szőke hajszín egy életérzés.
Tudom ez hosszú idő,és nem kevés pénz,de megéri a dolgot,ha egézséges hajat akarsz.
Szerintem összvissz 15-20 ezer ft volt és kb 5-6 hónap mire szőke lettem,de megmaradt a hosszú hajam és nem lettem kopasz természetesen.
Vágj bele,keress egy fodrászt aki nem egy beképzelt szalonba dolgozik,és pláne ne olyat ahol mindig más csinálja a hajad.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!