A hővédő hajspray tényleg védi a hajat, vagy ez csak marketingfogás? Szerintetek?
Avonos hővédő hajspray-m van nem drága. Ha ezzel befújom a hajam szárítás/vasalás előtt tényleg nem töredezi el a hajat??
Vastagszálú,dús a hajam és hetente 1-szer max 2-szer vasalom a hajam.
ne ilyen avon meg syoss meg ilyen sz*rokat vegyél szerintem..
Nelly (kék színű) hővédő nagyon jó:) évek óta vasalom a hajam és eléggé töredezett volt de sokkal jobb most hogy használom ezt a sprayt:) 1200 körül vettem:) érdemes kipróbálni:D
Én még csak a kallos kjmn hővédő sprayt használtam. Éveken át szárítottam, vasaltam úgy a hajamat, hogy nem használtam hővédőt. Aztán kipróbáltam ezt a kallososat. Én érzem a különbséget, amikor használom a hővédőt sokkal puhább lesz a hajam, tovább marad egyenes és rendszeres használat mellett később kezd töredezni a hajam, pedig hetente 1-2x én is vasalom a hajamat.
Az állítás, hogyha hővédőt használsz nem fog töredezni a hajad nem igaz, csupán egy kicsit véded a hajad, késleltetni a tudod a töredezést. Ez a kallos pl. szerintem ápol is valamennyire, mert nem szárad ki a hajam a hajvasalástól, hanem szép puha lesz vasalás után is. Ráadásul nagyon olcsó, kb. 400Ft-ért vettem tavaly ősszel, rendszeresen használom és még mindig van benne. :)
Mindemellett abban is biztos vagyok, hogy jó nagy adag marketing van benne, hogy minél többet vegyünk, de ez meg sem lep. :)
17/L
És a kallos hővédőjét hol lehet beszerezni? :O még sosem hallottam róla.
És köszi szépen a válaszokat *-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!