Van olyan, hogy azért vannak pattanásaim, mert egy nap alig 0,5 l vizet fogyasztok?
Figyelt kérdés
2012. aug. 29. 10:23
2/5 anonim válasza:
Hát a napi fél liter víz édes kevés. Szóval elképzelhető.
3/5 anonim válasza:
Lehet ettől is, lehet mástól is.
Pl. a nagyon fűszeres, zsíros ételektől is lehet.
Viszont hosszútávon nagyon tönkreteszed a szervezeted a napi fél liter vízzel. Legalább 1,5-2 litert kellenne inni.
Legyen nálad mindig egy flakon víz, hogy lásd és kortyolgass belőle óránként.
4/5 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy nagyon kevésszer érzem a szomjúságot.
2012. aug. 29. 15:07
5/5 anonim válasza:
Igen van. Én nyár elején rávettem magam,hogy többet igyak,elötte kb. én is ugyanannyit ittam mint Te, és nem is kívántam többet.Viszont azt mondtam magamnak,hogy ez így marhára nem jó,és magamba erőltettem a vizet.Egyszerre fél litert ittam általában, bőven meg volt a 2 liter egy nap.És (szerintem emiatt) voi'lá nincs pattanásom. ^^De ez függ a génektől, táplálkozástól,bőrtípusól stb stb ...De ha többet iszol csak jobb lehet.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!