Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Arc/test/bikini gyanta mi a...

Arc/test/bikini gyanta mi a különbség?

Figyelt kérdés
Valamilyen csak van. A test az nagyobb és kevésbé érzékeny vagy mi? és arc és az intim? Szerintem mindkét helyen elégé vékony a bőr.

2012. aug. 27. 23:43
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A kar és a láb nem vészes, persze ez függ attól is, hogy ki mennyire bírja a fájdalmat, az arc már rosszabb, nekem konkrétan szemöldök(nem olyan vészes) és bajusz gyantám volt(ez már rosszabb, de kibírható, csak állandóan tüsszentenem és könnyeznem kell tőle), bikini vonalon próbáltam egyszer magamnak, elég jól gyantázok, ott viszont alig tépett ki valamit és jól be is vérzett a bőröm, ott nem próbálkoztam többet, borotválkozom. Azt ajánlom ha arra adod a fejed inkább menj kozmetikushoz.
2012. aug. 28. 00:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. aug. 28. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!