Egy 15 éves lánynak milyen dolgokat kell használni az arcápoláshoz?
Figyelt kérdés
Milyen krémeket?? (nem márka hanem fajta)
esetleg radír vagy ilyesmi...
van pár pattanásom, de nem gennyes hanem olyan aprók. az orromon néhány miteszer, de nem sok az se... a holokomon pedig kicsit zsíros a bőröm.
Milyen krémeket meg termékeket kell használni, hogy és milyen sorrendben??
köszönöm a válaszokat :)
2012. aug. 27. 10:40
1/2 anonim válasza:
Szia! :) Arctonikok amik szalicilsavval rendelkeznek nekem beváltak, nem durva szemcsés arcradír, de azt maxiumum csak 2x használd egy héten, a pattanásokat tudod kezelni fogkrémmel szépen leszárítja, évente egyszer legalább eljárhatsz kozmetikushoz szépen megtisztitja a bőröd és kérhetsz tőle krémeket is :) nekem szépen letisztitotta például a sima nivea szappan utánna pedig bekentem arctonikkal.
2/2 anonim válasza:
6 hetente mindenképp látogass el a kozmetikushoz aki szakszerűen leápolja az arcod, kinyomkodja a miteszerek.
ezen kívül minden nap minimum 2x tonikkal töröld át az arcodat.
Heti 1-2x radírod át az arcod bőrradírral.
Nappalra és estére is használhatsz hidratáló krémet, de csak is olyat ami a bőrödnek megfelelő! tehát ha zsírosabb a bőröd akkor annak megfelelő kencét keress rá.
Remélem segítettem :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!