Találtam egy új szőrtelenítő módszert, de nem értem a honlap alapján hogy mi ez. Hiába bogarászom, egyszerűen nem értem, hogy működik ez (link lent)?
2009. júl. 25. 14:29
1/4 anonim válasza:
nem tudok angolul, de hallottam már erről. azt hiszem, hogy dörzsölni kell vele a bőröd, és akkor állítólag eltünteti a szőrszálakat. bár én ebben nem igazán hiszek..
2/4 anonim válasza:
Kétlem, hogy beválna (:
De ha lenne ilyen, asszem nagyvidáman dörzsölgetném magam egész nap :D
Amúgy azt írja, hogy körkörösen kell dörzsölni a különböző testrészeid -mindenhova van külön kis dörzsölődolog- mindezt addig, amíg el nem tűnik az összes kis szőrszál (:
3/4 anonim válasza:
Van egy másik jó szőrtelenítő módszer: cukor pasztás.
Jobb mint a gyanta és nekem kopott tőle a szőröm.
4/4 anonim válasza:
Nekem volt ilyen. Magyarországon vettem pedig, DM-ben szerintem. Dörzsölgeted körkörösen, és elkoptatja a szőrszálakat:D Macerás, de amúgy tényleg eltünteti. Csak hát ugye a hámrétegből is szed le, az meg annyira nem egészséges szerintem:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!