Ha egy fontos eseményre pánt nélküli ruhát választotok, mit kezdtek a fehér csíkokkal a vállatokon?
Alapozót ajánlanám én is, de vigyázz, mert esetleg tánc közben lekophat ahogy hozzáérnek.
Én a helyedben pántos ruhát választanék, mert a pánt nélküli tényleg úgy igazán szép, ha egyenletes színű a mellkasod/vállad.
Esetleg amit fotós készít rólatok képet, azon kiphotoshopoltathatod, de a rengeteg lagzison látszódni fog.
Sőt, ha bekened alapozóval, az a profi képeken is meg fog látszódni :(
Én mindenképp egy pántosra szavaznék, ha lehetséges...
Van egy olyan módszer, amikor lefújnak barna festékkel. Nagyon jól néz ki, kb. egy hétig tart. Érdemes pár nappal a nagy nap előtt csináltatni, hogy ne legyen nagyon sötét az összhatás, na meg az első napon fogja a ruhát rendesen.
Szolídabb, otthon is végrehajtható módszer: vannak barnító spray-k, vagy testápolók, ezek is használnak.
Esküvő előtt pár nappal nem mernék a befújós módszerrel kísérletezni, mert ha mégsem sikerül szépre, akkor le nem szedi magáról :)
Még azt csinálhatnád, hogy napoztatod a vállad. Úgy nem lesz akkora a kontraszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!