Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi változik meg, ha egy fiú...

Mi változik meg, ha egy fiú hosszú hajat növeszt?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok, és pár hete döntöttem el, hogy hosszú hajam lesz (rockerként eddig is irigyeltem azokat a fiúkat/férfiakat kiknek hosszú hajuk van). Viszonlag vékonyak is a hajszálaim, meg az arcom se kerek annyira, szóval eddig 10 perc volt a hajápolás majdnem minden nap, és az lenne a kérdésem, hogy most mennyi lesz, illetve mi fog változni ezen kivül még.

2012. aug. 24. 19:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát, hajmosásra kicsit több időt kell szánod, meg kb. minden nap fésülködni és hűvösebb/ hidegebb napokon nem árt ha meg is szárítod, hogy ne legyen korpás. De a mosás az elég heti 2x. Úgyhogy szerintem napi 10 percnél többet nem igen kell rászánnod.
2012. aug. 24. 19:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Gyakrabban kell fésülködni, esetleg ha elfekszed este akkor reggel kínlódni vele kicsit hogy normálisan álljon. De ez nem olyan vészes.
2012. aug. 24. 19:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok kb. lapockáig érő hajjal, hetente 2* mosok hajat, meg a fésülködés, alap xD

amúgy az a jó mikor 1 k' tincs kiáll és nem bírok vele

amúgy szintén rocker :)

2012. aug. 24. 19:40
 4/7 Evilkiller ***** válasza:

Azzal én is szenvedek néha, hogy feláll 1-1 tincs, és nem tudok vele mit kezdeni! ^^

Azt vettem észre, hogy frissen mosott hajnál ritkább az ilyesmi, szóval ajánlom a heti 3-4 mosást!

Kérdésre:

Ha megszokod, hogy hosszú a hajad, a mosása nem lesz időigényesebb a rövidnél, viszont ha nem akarod, hogy úgy nézzen ki, mint egy szénaboglya, sűrűn kell fésülni!

Napi 1 kötelező, plusz ahogy érzed!

2012. aug. 26. 03:27
 5/7 A kérdező kommentje:

Hát azért nem lesz baj, ha majd 1 2 tincs fel is áll... tulajdonképpen Slash se törődik vele különösebben... :D [link]

De persze neki göndör haja is van nekem meg nem

2012. aug. 26. 11:11
 6/7 anonim ***** válasza:

heti kétszer kéne mosni??

én rocker faszi létemre 2 naponta mosom (volt olyan időszak amikor naponta)

2012. aug. 28. 01:17
 7/7 Rékcsi ***** válasza:

én imádom a hosszú hajú rockereket, mondhatni ez az ideálom

én azt ajánlom növeszd meg

15/L

2012. aug. 28. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!