Érdemes lenne elmenni bőrgyógyászhoz a pattanás utáni sebekkel/hegekkel?
Az az igazság hogy nálam nem igazán a pattanások okozzák gondot (mostmár), hanem mindig kinyomom, sajnos nem tudom megállni, és utána csúnya seb lesz utána, és azok egyszerűen nem akarnak eltűnni. Ja, és nagyon sok mitesszerem van:( Ebben is tud segíteni a bőrgyógyász?
17/L
Szerintem nem érdemes, mert több mint valószínű, hogy felír rá csupa drága kencét, ami nagyon nem éri meg. Merthogy mást természetesen nem tud ő se csinálni vele.
Viszont én tudok ajánlani neked egy "barátibb" krémet, ami nekem ezen a problémán segített. Sudocreme (vagy esetleg Neogranormon) ezek a krémek kifejezetten hámosítóak, tehát ha minden nap több óráig rajtahagyod, akkor szinte biztos, hogy eltünteti a pattanások nyomait :)
utolsó vagyok, annyit még elfelejttem mondani, hogy én is voltam már iylennel bőrgyógyásznál, de kb nem foglalkoznak ilyenekkel... azt mondják, hogy " ne nyomkodd magad", ennyi.. meg az egyik azt mondta, hogy jó a lézeres kezelés, a többi meg semmit sem ér...
remény pedig mindig van :)
még amúgy örülj ha csak foltjaid vannak. nekem pár helyen besüppedt hegeim vannak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!