Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyit kell enni az élesztőbő...

Mennyit kell enni az élesztőből pattanások eltüntetéséhez?

Figyelt kérdés

Légyszí pontosan írjátok le, ne csak annyit hogy keveset, vagy sokat, közepeset. :D

Valaki próbálta már enni az élesztőt?

Segít pattanásra télleg? :)

Előre is köszi a válaszzokat. :)

2009. júl. 24. 19:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Van akinek segít.A lányom annak idején ette,naponta 1-2 dekát.Csak arra nagyon vigyázz,főleg ebben a melegben,hogy utána egyél is valamit,mielőtt vizet iszol rá.A víztől megkelhet a gyomrodban,és akkor nagyon rosszul lehetsz.
2009. júl. 24. 19:28
 2/8 anonim ***** válasza:

Max. naponta 1 dkg-ot (azaza10 grammot), de arra vigyázni kell, hogy semmi gyümölcsöt ne egyél vele együtt, mert nagyon erös görcsöket okoz ugy.

De sokkal jobb élesztötablettát venni, az is hatásos és nem tudod tuladagolni.

3/8 anonim ***** válasza:
én nem enni szoktam, hanem egy leheletnyi joghurttal összekeverem az élesztőt és azt felkenem az arcomra, olyan mint egy pakolás, aztán 5 perc mulva lemosom
 4/8 anonim ***** válasza:
és élesztőtablettát adnak vény nélkül is ?
2009. júl. 24. 19:30
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a segítséget. :)

Arra viszont én is kiváncsi vagyok, hogy élesztőtablettát lehet-e vény nélkül kapni? :)

2009. júl. 24. 20:04
 6/8 anonim ***** válasza:
igen lehet kapni vény nélkül bármely patikában!
2009. júl. 24. 22:25
 7/8 anonim ***** válasza:
én megkérdeztem a kozmetikusomtól h tleg jó e rá és azt modnta h nem,elvileg még elő is segíti vmivel:S
2009. júl. 25. 00:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Élesztötablettát lehet a drogériákban is kapni, pl. DM.

Egyébként nagyon sokat segithet, nekem fiatalabb koromban nagyon sok pattanásom volt, annyira, hogy ovoshoz is kellet járnom vele. Ö mondta, hogy naponta 1 - 2 dkg friss élesztöt kell ennem és néhány hónap alatt rendbe jött az arcom.

2009. júl. 25. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!