A neten sok ilyet találsz:D Szét kell nézni:P
Nekem is ez volt a problémám, minden hétvégén banánpakolást teszek rá:D, ami annyiból áll, hogy megtörök két banánt, teszek hozzá egy kevéske mézet, felkenem a hajamra, ráhelyezek egy nejlonzacskót meg törülközőt, ezt magamon hagyok két órán át.:D Elég fura, mikor le kell mosni, kényelmetlen. De hatásos:) +lehet kapni (nem a legolcsóbb de sokáig tartanak) hajolajakat, amik nem hozzák helyre a hajat, de ameddig nem változtatod meg valamivel, azt a látszatot keltik, hogy a hajad szép, sima és fényes:)
Kérdés, hogy mi számít megfizethetőnek :)
Az Avonnak van saját hajápóló márkája.
Ezt például én is használom és bevált. Azon kívül ne használj gyakran hajlakkot, meg habot, mert az is szárítja a hajad.
Remélem segítettem.
Száraz hajra nekem a ricinusolaj és az olívaolaj vált be. A ricinusolajat gyógyszertárban lehet venni, 2dl 300Ft körül van és sokáig elég. Az olívaolaj mondjuk drágább, 1000 Ft körül van egy üveggel, de az nagyon sokáig elég. Én fele-fele arányban kevertem össze és felvittem a száraz hajamra, kicsit bemasszíroztam, majd folpackkal körbetekertem a hajam és picit felmelegítettem hajszárítóval, utána törölközőbe csavartam a fejem vártam 3-4 órát. Utána alaposan lemostam a hajamról a pakolást és megmostam samponnal.
Ez a két olaj nagyon jól táplálja, ápolja a száraz hajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!