Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit szólnál, ha valaki használ...

Mit szólnál, ha valaki használná a samponodat, hajzselédet?

Figyelt kérdés
Volt már olyan, hogy egy táborban a közös fürdőszobába kitettétek a tusfürdőt, sampont, meg egyéb cuccotokat, és valaki használta a tiédet? Megkérdezett előtte, ill. volt már olyan, hogy nem? Esetleg te?

2012. aug. 22. 19:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nem használtam soha senkijét :D mert van ilyen táska/neszeszer szerűség és belefér a tusfürdő/sampon meg egy pár dolog és azzal járok fürödni. Egyszer egy csajét használtam mert elfelejtettem bevinni és már tök pucér és vizes voltam :D De nem szoktam sokat használni,ezért is elég fél évig egy üvegcse :D
2012. aug. 22. 19:18
 2/5 anonim ***** válasza:
ROsszul írtam. Az enyémet nem használták soha :D
2012. aug. 22. 19:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

engem nem érdekelne. kérdezze meg, aztán persze használja az illető.

ha barátném mutat egy parfümöt és tetszik, akkor megkérdezem, hogy fújhatok-e belőle és ő is ugyan így.

mondjuk a szájfényt nem szeretem, ha valaki megpróbálja elkunyerálni. és azt sem szeretem, amikor valaki egész nap az én papírzsepijeimen él:D vagy nap végén nem adja vissza a ceruzámat/tollamat:DD

22/L

2012. aug. 22. 20:19
 4/5 anonim válasza:

Hajas cuccaimat csak a legjobb barátnőm használhatja, mert amúgy harapok értük =D

Tusfürdőt, fogkrémet, ha normális állapotban hagyja, akkor használhatja.

2012. aug. 22. 20:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát ha megkér előtte, és egy-két alkalom, akkor nem para, most mit undokoskodjak?

Múltkor viszont itt tanyázott tesóm csaja vagy két hétig, és elhasználta az összes cuccomat, ami nekem amúgy még legalább két hónapra elég lett volna. Na az ilyet utálom, nekem az volt az első, hogy vittem sajátot páromékhoz is.

Táborban meg ki az a marha, aki ott hagyja a cuccait? Na az meg is érdemli szerintem. :D Alap, hogy nem hagyod útban, mert akkor elhasználják, lenyúlják, nem mellesleg még útban is van, szóval én ilyenkor előszeretettel raktam el valami dzsuvás sarokba. xD

Albiban lakótársaim előszeretettel rájártak a cuccokra, szóval volt, ahol már ott is bevittem a szobámba inkább. -.-" Azért élősködni nem kell. :D

És én is használtam már más cuccait, ha pizsiparti van, vagy otthon hagyom a sajátomat, akkor kérek, sose volt még belőle probléma. :D

2012. aug. 22. 20:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!