Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon töredezik a hajam....

Nagyon töredezik a hajam. Mitcsináljak? Milyen krém lenne rá jó?

Figyelt kérdés
2012. aug. 21. 14:09
 1/3 anonim ***** válasza:
El kell hogy szomorítsalak! A töredezett hajon csak az olló tud segíteni! Esetleg javíthatsz rajta különböző balzsamokkal, illetve hajpakolásokkal! Én például a gliss kur total repairt használom és nagyon bevált! Ezt mindenképpen ajánlom! Ha elmész a fodrászhoz és kezelteted (vagyis levágatod) a töredezett hajvégeket, ezek a termékek nagyon jók megelőzés szempontjából! Remélem tudtam segíteni!
2012. aug. 21. 14:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Először is menj el fodrászhoz. Nekem is volt olyan korszakom, amikor mindenáron növesztettem a hajam, s akkor sem vágattam belőle, amikor már eléggé töredezett. Inkább vettem különböző pakolásokat, sprayket több ezer forintért, hogy majd attól jobb lesz a hajam. Szó se róla, sokkal puhább, selymesebb lett a hajam, nem volt annyira száraz, mint korábban, de ugyanúgy töredezett maradt.

Így hát elmentem és vágattam a hajamból, mondtam a fodrásznak, hogy csak annyit vágjon, amennyit muszáj a töredezés miatt. Utána sokkal többt ért a pakolás meg minden.

Szóval, még ha növeszted is a hajad, menj el fodrászhoz és vágass belőle. Fel kell egy kicsit frissíteni a hajat, utána pedig rendszeresen ápolni kell.

Ha a természetesebb dolgoknál maradnál, érdemes kipróbálni a ricinusolajat, a kókuszolajat vagy az olívaolajat, ezek nagyon jól táplálják, ápolják a hajat. Bolti kész pakolások, balzsamok közül nem nagyon akarok ajánlani semmit, neked kell kitapasztalni, hogy mi jó a hajadnak. Nekem pl. a gliss kur shea vajas pakolás bejött, ugyan nem tökéletes a hajam tőle, de sokkal jobb, mióta használom. Nővéremnek viszont még szárazabb lett a haja tőle. Szóval ami nekem bevált, lehet, hogy neked nem válik be. Egyébként érdemes a krémmánián böngészni, a vélemények alapján el tudod dönteni, hogy mit akarsz kipróbálni.

Mindezek mellett nagyon fontos, hogy belülről is hidratált, ápold a hajat, ezért nagyon fontos az egészséges életmód. :)

17/L

2012. aug. 21. 14:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a segítségeteket, hasznos volt :))) :D
2012. aug. 21. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!