Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szeretnék új frizurát, de milyet?

Szeretnék új frizurát, de milyet?

Figyelt kérdés

Ha képeket tudnátok mutatni az jó lenne. Most középen elválasztott derékig érő hajam van. Már vagy 15 éve, kissé unalmas:)

Valami olyan kéne ami valamennyire takarja az arcom, de nem túl emos... mert egyébként feketében járok és sötét a sminkem is, mindenki emonak nézne olyan hajjal.

Hát, segítsetek milyen legyen...tényleg nem tudom.

2009. júl. 23. 23:00
 1/5 anonim ***** válasza:
52%

[link]

nekem bejön (:

2009. júl. 23. 23:07
 2/5 anonim ***** válasza:
A hajam.hu oldalon van olyan hogy hajkereső. Nagyon jó frizurákat ad be. Nekem is hosszú hajam van amit oldalt választok el és ferdére vágott frufrum van hozzá.
2009. júl. 23. 23:19
 3/5 anonim ***** válasza:
tépesd meg, oldalfrufru és ne középen válaszd el a hajad
2009. júl. 24. 09:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Írd be google képkeresőbe h. scene hair, nagyon sok igényes és szép van, nem csak színesek :)
2009. júl. 24. 11:20
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

Sok tipp van itt,sminről,viselkedésről,hajápolásról...És mind EMOS:)

2009. júl. 28. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!