Srácok! Mi a véleményetek a magas homlokról?
Figyelt kérdés
Elég magas homlokom van, és néha piszkálnak is vele, mások szerint a magas homlok 'királynői'.2012. aug. 20. 19:30
1/7 anonim válasza:
Szerintem ronda, de biztos van akinek ez tetszik.
2/7 anonim válasza:
Királynői XD Sajnálatból mondják. Férfias nagyon, mintha kopaszodnál. Tegyél fel képet!
4/7 A kérdező kommentje:
Kb. igen.:)
2012. aug. 20. 21:39
5/7 anonim válasza:
Sokkal jobb, mint az alacsony, az elég neander-völgyi!
A delfin-homlok elegánsabb sokkal.
(Persze legjobb lenne az arany középút.)
6/7 anonim válasza:
Nekem is magas a homlokom, nekem nem tetszik. Egyébként a magas homlokú lányoknak általában jól áll a frufru, nekem is van, sokkal jobb, ha van frufrum, mintha nem lenne.
Nekem pl. Zimány Linda is furcsa, nekem mondjuk nincs akkora homlokom szerintem, mint neki. Bár neki nem áll annyira rosszul, hogy nincs frufruja, vagy csak megszoktam már. :D
7/7 halibel válasza:
Nekem ilyen hajam van, [link]
És így nem látszik, de szerintem szép :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!