Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Félreértett a fodrász és...

Félreértett a fodrász és teljesen más hajat csinált. Mit csináljak? Többi lent

Figyelt kérdés

sajnos frufrut csinált, amit ki nem állhatok.... szerintetek mit tudnék vele csinálni h beálljon? mert ha megmosom feláll meg össze vissza :(

hajvasalom nincs, nem is lesz

van valami zselé vagy valami amivel formázni tudom?

mit ajánlotok?

2012. aug. 19. 22:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Hajszárítóval is lehet formázni, de kis csattal is eltűzheted oldalra, vagy fel.
2012. aug. 19. 22:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Velem is történt ilyen, én csattal és hajpánttal oldottam meg míg elért a fülemig, hogy mögé tűrjem :)
2012. aug. 19. 22:28
 3/8 rémuralom ***** válasza:
100%
Arra azért kiváncsi lennék, hogy értelmezte a "nem kérek frufrut" kijelentést úgy, hogy te igenis kérsz frufrut... Semmit nem tehetsz, legfeljebb legközelebb egyértelműbben fogalmazol.
2012. aug. 19. 22:31
 4/8 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.:))))

hát ugy volt h volt eddig is frufrum de nem teljes... szal igy kb a fejem egyharmadát takarta el még annyit se

és akkor kértem, hogy ebbol a fufrubol vigyen egy kis részt a másik oldalra h ott ne legyen "csupasz" az arcom.. és ez lett....

2012. aug. 19. 22:35
 5/8 anonim ***** válasza:
zselézd, hajlakkozd oldalirányba...én is azt csináltam vagy pánt...
2012. aug. 19. 22:36
 6/8 A kérdező kommentje:
és milyen zselét ajánlasz? neked milyen volt.? sajnos pántok csatok nekem nem állnak jol fius lány vagyok
2012. aug. 19. 22:37
 7/8 anonim ***** válasza:

zselé: pl. Balea (dm, nem drága) És ott van wax szerűség is:

[link] ->ez nagyon jó, a kisebb kiszerelés kb 400 ft

2012. aug. 19. 22:45
 8/8 A kérdező kommentje:
huuu nagyon köszi :)
2012. aug. 19. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!