Félreértett a fodrász és teljesen más hajat csinált. Mit csináljak? Többi lent
Figyelt kérdés
sajnos frufrut csinált, amit ki nem állhatok.... szerintetek mit tudnék vele csinálni h beálljon? mert ha megmosom feláll meg össze vissza :(
hajvasalom nincs, nem is lesz
van valami zselé vagy valami amivel formázni tudom?
mit ajánlotok?
2012. aug. 19. 22:17
1/8 anonim válasza:
Hajszárítóval is lehet formázni, de kis csattal is eltűzheted oldalra, vagy fel.
2/8 anonim válasza:
Velem is történt ilyen, én csattal és hajpánttal oldottam meg míg elért a fülemig, hogy mögé tűrjem :)
3/8 rémuralom válasza:
Arra azért kiváncsi lennék, hogy értelmezte a "nem kérek frufrut" kijelentést úgy, hogy te igenis kérsz frufrut... Semmit nem tehetsz, legfeljebb legközelebb egyértelműbben fogalmazol.
4/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.:))))
hát ugy volt h volt eddig is frufrum de nem teljes... szal igy kb a fejem egyharmadát takarta el még annyit se
és akkor kértem, hogy ebbol a fufrubol vigyen egy kis részt a másik oldalra h ott ne legyen "csupasz" az arcom.. és ez lett....
2012. aug. 19. 22:35
5/8 anonim válasza:
zselézd, hajlakkozd oldalirányba...én is azt csináltam vagy pánt...
6/8 A kérdező kommentje:
és milyen zselét ajánlasz? neked milyen volt.? sajnos pántok csatok nekem nem állnak jol fius lány vagyok
2012. aug. 19. 22:37
7/8 anonim válasza:
zselé: pl. Balea (dm, nem drága) És ott van wax szerűség is:
[link] ->ez nagyon jó, a kisebb kiszerelés kb 400 ft
8/8 A kérdező kommentje:
huuu nagyon köszi :)
2012. aug. 19. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!