Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hány évesen fessem be a hajam?

Hány évesen fessem be a hajam?

Figyelt kérdés
Hány évesen ajánlatos befesteni,h ne nézzek ki qrvának.

2012. aug. 18. 19:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha elkezdesz őszülni.
2012. aug. 18. 19:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha őszülsz. De érdemes halogatni a dolgot, mert minél előbb kezded annál előbb megy tönkre a hajad.
2012. aug. 18. 19:58
 3/8 anonim ***** válasza:

A hajfestéstől még senkit nem néztek krvának...

Nem érdemes festeni a hajat, mert tönkreteszi.

2012. aug. 18. 20:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Én másodikos voltam középiskolában, mikor először befestettük a hajam. Utáltam a régit, konkrétan szürke színe volt, de nálunk ez öröklődik a családban. Nem bántam meg egyáltalán, most még úgyis a kísérletezgetős korszakomban vagyok. :)
2012. aug. 18. 20:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Azt még megírom, hogy először színezőt válasz, esetleg festékes sampont, hogy megtapasztald milyen, és hogy jó-e az árnyalat. Ne aggódj, sok tápláló anyagokat is tartalmaznak ezek a színezők (és egyébként a festékek is), nem fogja tönkretenni a hajad, sőt, szép csillogó lesz. És (hogy ne nézzenek k*rvának) egy természetes színt próbálj választani, ne rögtön szénfeketére vagy tűzvörösre akard festetni. :)
2012. aug. 18. 20:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Az én osztályomban két lány volt akik festették a hajukat, igaz ők nagyon durván variáltak ezzel. Tehát mindig festve volt nekik. És már már mindkettő haja, mintha egy cirok seprű lenne nem is haj. Nagyon töredezett és élettelen.

Hosszú távon nem tesz jót a hajnak. :/

2012. aug. 18. 20:17
 7/8 A kérdező kommentje:

Ilyenből: [link]

Ilyen szeretnék: [link]

[link]

2012. aug. 18. 20:43
 8/8 anonim ***** válasza:

én 7 éve havi szinten festem a hajam, és így azt ajánlom hogy NE fesd be..bánom is nagyon, ha abbahagynám a festést se tudnám visszaállítani az eredeti állapotát a hajamnak...

amilyenre szeretnéd, ahhoz ráadásul le is kellene szőkítened, ami még jobban roncsolja mint egy natúr festés

2012. aug. 18. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!