Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel lehet eltünteni a...

Mivel lehet eltünteni a pattanás utáni hegeket?

Figyelt kérdés
Pattanások után maradnak az orrom alatt, ilyen kis hegek, mivel tudnám eltünteni?

2012. aug. 18. 17:30
 1/4 anonim válasza:

Én Just Teafaolajat használok. Bár elég drága - egy kis üveggel kb 5000 forint. De amúgy megéri, mert mindenre jó. Ha begyullad a mandulát, vízben feloldva azzal gargalizálva elmúlik a gyulladás, ugyanígy ha a fogad begyullad. Rovarcsípésre is jó, sebekre. (én pl. egyszer beleléptem egy szegbe, ami úgy 2cm hosszan hasította fel a lábam, ömlött belőle a vér. ráöntöttünk egy tál vizet, hogy nagyjából kitisztuljon, de még mindig nagyon vérzett, aztán rácseppentettünk ebből pár cseppet, és elmúlt a vérzés) De ha nem akarsz ennyit kiadni érte, akkor:

1. Ne kapargasd le soha

2.Korrektorral elfedheted napközben(amit mikor hazamész, azonnal moss le

3.Nekem így egy idő után általában eltűnnek

2012. aug. 18. 17:52
 2/4 anonim ***** válasza:

A hegeket mélyhámlasztással lehet halványítani, kozmetikus vagy bőrgyógyász a legjobb, de van néhány otthon használható hámlasztó is, pl. Isis Pharma Glyco-A krém.

A teafaolaj pattanásra jó, hegekre nem tudom, mindenesetre DM-ben is van kb. 800 Ft-ért 100%-os teafaolaj, szóval ha csak az első kommentelőé nem óriás kiszerelésű, akkor nem értem, miért kerül ilyen sokba.

2012. aug. 18. 18:26
 3/4 anonim válasza:
Első vagyok. Gondolom azért ilyen drága, mert minőségibb a drogériainál. Svájci termék, régebben próbáltam drogáriait is, de a kettő színvonala meg sem közelíti egymást.
2012. aug. 18. 20:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is bőrgyógyászhoz kéne menned. Volt egy ismerősöm akinek nagyon csúnya hegek maradtak a bőrén, elment bőrgyógyászhoz kapott valami krémet és nagyon szépen eltűntek, mondjuk az igazsághoz hozzátartozik hogy majdnem fél évbe telt.
2012. aug. 18. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!