Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit gondoltok az olyan hajról...

Mit gondoltok az olyan hajról amely felül hamvasszőke, a haj alsó rétege pedig babarózsaszín?

Figyelt kérdés
ja és hosszú haj. nem túl extrém ez ?
2009. júl. 23. 11:03
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Nekem túl extrém, nem tetszik, se a rózsaszín-szőke, se hasonló társaik. Buta szőke cicababának tünhetsz tőle, még ha nem vagy az akkor is.
2009. júl. 23. 11:16
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
nem az,h extrem, de mar kb 5eve nem divat.
2009. júl. 23. 11:16
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Gusztustalan.
2009. júl. 23. 11:37
 4/9 anonim ***** válasza:
80%
Nekem tetszene :D Merj kitűnni!Mindenki simán szőke+fekete...Miért ne lehetne picit feltúrbózni?
2009. júl. 23. 11:52
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj ezzel, hogy tényleg kiment már ez az "réteges hajfestés"..INkább legyen csak egyszerűen szőke, az sokkal szebb:)
2009. júl. 23. 11:58
 6/9 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem egyáltalán nem extrém, simán csak ízléstelen.
2009. júl. 23. 12:56
 7/9 anonim ***** válasza:
90%
Nekem csak azért nem tetszik, mert a rózsaszín hajat bekategorizáltam cicababásnak vagy emósnak mivel sok emós 15 évesnek rózsaszín a haja. Maga a szín tetszik, a szőke is, de együtt, hajnak nem jó. Maradjon sima szőke szerintem is.
2009. júl. 23. 13:05
 8/9 anonim válasza:
van olyan ismerősöm...sokak szerint undorító..mondjuk aa személyisége is rájátszik...
2009. júl. 24. 00:30
 9/9 anonim ***** válasza:

sztem rohadt jól nézne ki:D

ne érdekeljen mások véleménye

ha neked ez tetszik akkor csináld meg:D

nekem felűl fekete és alúl pink:D

2009. dec. 17. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!