Nyíregyházán tudtok olyan fodrászt, aki nagyon jó, és nem dolgozik nagyon drágán?
Figyelt kérdés
Láttam már pár fodrászüzletet, de nem akarok csak úgy vaktában elindulni, valami vélemény, tapasztalat jó lenne..
Meg annyi a bajom, hogy a jelenlegi fodrász az ismerősöm, szóval rosszul is érezném magam, ha látná, hogy máshoz megyek, és meg is sértődne... Persze megtehetném azt is, hogy itthon vágom , meg festem, de azt nem merem, mivel festett szőke vagyok, nagyon világos, és nem kockáztatnám meg, hogy elrontsam és visszafordíthatatlan legyen.
2012. aug. 17. 18:36
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!