Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a szemöldökömmel?

Mit csináljak a szemöldökömmel?

Figyelt kérdés

Két kérdésem van:

1. Ha szépen kiszedem csipesszel, 2 nap múlva már jönnek is az újak, pedig mindig tövestől szedem, látom a gyökerét, amikor kijött. Nektek is így van, hogy hamar visszanő?

2. Csak akkor mutat jól a szemöldököm, ha nem gubancolódnak össze a szálak, de mindig összevissza állnak. Mivel tudnám fixálni őket? Hajlakkra gondoltam, rossz ötlet lenne?

2009. júl. 22. 19:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

1. Nekem kb. 2 hónap, nekem lassan nő :D De ez se jó, mert ha elrontom várhatok, amíg visszanő.

2. én hajwaxot használok rá és hajhabot :D de ha nem kell extra tartás, akkor lehet kapni átlátszó szemöldökápoló zselét (rossmannban is van, azt hiszem miss sporty) és azzal átkenem.

Ha nagyon hosszúak a szálak és azért is gubancolódnak, akkor kicsit vissza lehet őket vágni, de csak kicsit.

2009. júl. 22. 19:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagyon hamar visszanő nyugi... sőt általában naponta kell szedjem mert következő napra már látszik pár szál... :D második kérdésre meg már előttem megválaszolták ^^
2009. júl. 22. 21:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Gyanta kedveskéim, gyanta! Fixálásra meg nyugodtan lehet rá waxot kenni, de megteszi egy egyszerű krém is. (Egy kozmetikus) :))
2009. júl. 23. 12:16
 4/7 A kérdező kommentje:
gyakorlatilag van különbség a gyantázás és a szemöldök csipesz használata között?
2009. júl. 23. 15:31
 5/7 anonim ***** válasza:

nekem a gyanta leszedte a bőrömet is.

ennyi a különbség:D

de legalább nem nőtt vissza a szőr:)

2009. júl. 25. 02:39
 6/7 anonim ***** válasza:
akarom mondani szemöldök:D
2009. júl. 25. 02:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi különbség nincsen, ha rendesen szeded ki a csipesszel akkor a hatása egyenlő a gyantáéval.

Tövestől téped ki azzal is.

Akinek gyorsan nő a szőre(szemöldöke) annak a gyantával is visszanő hamar.

2009. júl. 25. 05:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!