A hajszínezőt hogy kell felvinni?
Mindenáron ecsettel kell, mint a rendes hajfestéket, vagy esetleg lehet simán kézzel, mintha belemasszíroznám a hajamba? Nem baj, ha a fejbőrömhöz ér, és ott marad egy ideig?
És még valami: milyen fajta hajszínezőket lehet venni? Én speciel fehér színűt szeretnék, azt milyen márkában lehet találni?
Jaj de jó, már megijedtem, hogy mindenképp ecsettel kell, mert azt nem tudnám magamnak..
Igen fehéret, ez a célom :) Már volt szívatva meg festve is jópárszor a hajam, éppenhogy nem fehér., mert akkor magamnak is meg tudom csinálni itthon.
Azt esetleg meg tudnád mondani, hogy milyen fajtát használtál, és abból volt-e fehér? Bár fehér biztos csak az extrém hajszínezőknél található, nem drogériákban...
Rendben, amúgy is gondoltam, hogy ilyen Palette, meg Garnier félékből nem lesz. Szerintem majd fodrászkellékesben utánanézek :)
Nekem váll fölé érő hajam van, szóval elég lesz 1 doboz is ha veszek, legalább nem bukok rajta túl nagyot ha nem jön be :D
Bes márkából vegyél ott mindig van:) Én szürkét használok hamvasításra,de fehérben is láttam. Ha abból nincs akkor wella színezőből lesz.
Én ecsettel csinálom,de felviheted kesztyűvel is,de azért vigyázz mindenhova jusson :S
Értem, köszönöm! Feltételezem fodrászkellékesben van :)
Jutna mindenfele, mert én úgy terveztem, hogy a kezemmel úgymond 'dörzsölném' be a hajam, mintha megmosnám :D De persze óvatosabban sokkal, hogy ne kerüljön mindenfele.
Ezt így lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!