Intim szőrtelenítés: kinek milyen fazonra van most borotválva a puncija? Kort kérlek írj
Figyelt kérdés
nekem középen egy kis csík van, 17 l2012. aug. 16. 13:25
1/11 anonim válasza:
Teljesen csupasz:)
25/N (a férjem ezt szereti)
2/11 anonim válasza:
Ha valaki igazán szeret, akkor olyannak fogadja el a puncidat amilyen.
3/11 anonim válasza:
Középen egy csík nekem is. Nekem igazából mindegy, hogy milyen, ezért megkérdeztem a barátomat, milyet szeret (mikor összejöttünk, kb fél centis szőrös volt, ez sem zavarta, hónapokig látta így). Azt mondta, nézzük meg, hogy áll a kis csík, nagyon bejött neki, imádja, nekem sincs vele semmi problémám. :)
4/11 anonim válasza:
s ki a f@szom pontoz le?????????
5/11 anonim válasza:
Egyelőre nincs fazonírozva, mert bekaptam egy agresszív húgycsőgyulladást, és azt ajánlották, hogy amíg nem gyógyul meg teljesen, ne szőrtelenítsem (epilálni szoktam) :( Egyébként egy vastagabb csík szokott lenni.
20/L
9/11 anonim válasza:
A csíkos fazon szerintem a legsexybb!
17/F
10/11 anonim válasza:
Nekem is csík van szerintem nagyon praktikus mert szép,ápolt és mégsem érzed magad 5 évesnek( mint amikor csupasz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!