Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Henna hajfesték mennyire...

Henna hajfesték mennyire tartós? Sima víz kimossa belőle?

Figyelt kérdés

Régen színeztem néha a hajam hajszínezővel, de azt néha az esővíz is kimosta a hajamból. Mi a helyzet a hennával?

A hajam sötétszőke, vörösre szeretném színezni hennával, de megyek nyaralni a közeljövőben. Sima édesvíz (Balaton, Velencei tó vize) kimoshatja a hajamból a hennát?

2012. aug. 16. 12:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én Logona, Müller, Sante és Lush márkát használtam eddig, natúr hennát, mindig a por változatot. Az első két mosáskor kicsit kopik, de szerintem éppen akkora alakul ki a legszebb szín. Szóval kopik, de nem mosódik ki a hajból teljesen. Én ezekkel a festékekkel elégedett vagyok. Olyat semmiképp nem ajánlok, amiben pl. sodium picramat van.
2013. szept. 11. 13:38
 12/12 anonim válasza:
én bio boltban vettem rendes por hennát és kb ráment a fél napom mire bekevertem, vártam, felkentem, vártam és lemostam..nagyon király színe volt tök király vörös aztán 4nap után megmostam és kb az egész kikopott, picit a fénye vöröses de már köze nincs a vöröshöz...(lehet ősz hajon nem kopik de világos barnából rohadtul kikopott a vörös egy mosás után..)
2014. ápr. 22. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!