Kinek áll jól a fekete haj?
Figyelt kérdés
Én most szőke vagyok de szeretnék fekete lenni csak nemtudom jól állna-e.2012. aug. 15. 21:34
1/10 anonim válasza:
akinek illik a stílusához/arcához stb.......de ennek szerintem nincsen ilyen feltétele jól áll aztán kész!
2/10 anonim válasza:
3/10 A kérdező kommentje:
Hát végül-is igaz.. ez evidens, csak tanácstalan vagyok mert szőke vagyok és szeretném feketére festeni de félek hogy nem áll jól.. akkor viszont sz*pás.. mert nehéz "visszacsinálni" :)
2012. aug. 15. 21:49
4/10 A kérdező kommentje:
2-es Köszi! én inkább az első kategória vagyok, mert zöld a szemem, viszont inkább kerek arcom van. :)
2012. aug. 15. 21:49
5/10 anonim válasza:
szopás bizony,én fél évet és fél fizetésem árát ráköltöttem fodrászra hogy egészségesen visszaszőküljek :)
Ha küldesz privit,vagy raksz fel képet,talán meg tudom mondani hogy állna:)
6/10 anonim válasza:
Ezt így nem lehet megmondani, de ha fogsz egy photoshopot és megszerkeszted az egyik képedet hogy fekete legyél máris láthatod hogy állna. Én így szoktam:D Nekem nagyon rosszul áll, mert öregít.
7/10 A kérdező kommentje:
Én megcsináltam ps-el de az mégse olyan :)
2012. aug. 15. 21:57
8/10 anonim válasza:
Annak, akinek makulátlan bababőre van, mert a fekete kiemel minden apró bőrhibát, ráncot.
9/10 anonim válasza:
Szerintem csak annak áll jól, akinek eredeti hajszíne a fekete. A természetes szőkéknek egyáltalán nem illik. A legjobb barátnőm befestette: rémes volt. Most meg akar szabadulni tőle, de az szintén rémes.
Szerintem ne fogj bele. Nagyon könnyen megbánhatod.
Ha a photoshop nem elég, vehetnél parókát, bár az többe kerül. De úgy a hajadnak sem ártasz és kipróbálhatod, milyen "feketének" lenni.
10/10 Rat Poison válasza:
"Kiemel minden bőrhibát", na persze. Fekete a fejszőröm, nem tapasztalom ilyesféle hátrányát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!