Bemosó? (LENT! )
Álljunk meg egy pillanatra. Te belegondolsz abba, miket írsz? Mert nekem nem úgy tűnik. Lássuk csak:
Befestetted a hajadat valami tökre más, elütő, valószínűleg fos színre, és most az eredeti elkezdett lenőni ("elkezdett", fél éve lehet 5 centis lenövés). Na, neked ez nem tetszik, ezért szeretnéd befesteni hajszínezővel, de MIÉRT? Mert utána meg igen egyértelműen megtudjuk, hogy a hajnövesztéssel vagy ==> akkor meg mit zavar a lenövés?
Amúgy asszem mégis elkezdtem kapiskálni: fesd be, mindig festegesd újra, ne akkor fess rá mégegyet, amikor már kikopik arról az 5 centiről a színező, különben elég hülyén fogsz kinézni, hogy egyik hónapban lenőtt haj, aztán festett, lenőtt... Úgyhogy asszem jó ez így. Válaszom az értelmezhetetlen kérdésre, hogy annyi-e annak az 5 cm-nek: nem, hiszen lekopik a hajszínező, előbb-utóbb tutira.
1.válaszoló én vagyok értelmetlen?? akkor rád nem tudom mit mondjak..2.válaszoló,hát nem ezt írtam énis?
3.válaszoló köszi szépen értelmes válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!