Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyibe kerül egy átlagos...

Mennyibe kerül egy átlagos hajgöndörítő?

Figyelt kérdés
Ilyenre gondolok, nincs benne semmi extra: [link]

2012. aug. 14. 17:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Tescoban, ugyanez a fajta csak más márkájú (Remington) 4ezer forint. Nekem is ilyen van és megvagyok vele elégedve, megéri az árát.
2012. aug. 14. 17:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Bemész a boltba és megnézed.

Vagy keresgélsz az "árukereső"-be interneten.

Ár-, gyártó-, teljesítmény- és típus- szerint nézelődhetsz..

[link]

2012. aug. 14. 17:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem egy 1500 Ft-os Eta van több éve(meg mellette egy Phillips és egy Babyliss-más -átmérőjűek és bevonatúak) és meg kell mondjam az Eta egy csinál tartós hullámokat és az roncsolja legkevésbé a hajam. Sem bevonat sem semmi extra nincs rajta. De 3-4 napig semmit sem kell igazítanom a hajamon.

A phillips kerámiás bevonatú, de nem egyenletesen oszlik el a hő és nem is elég meleg.(sztem az roncsolja leginkább)

A babyliss-el pedig 1 napot nem bírnak a hullámok.

Azért jó keresgélést, de nem mindig a márka és az ár a mérvadó...

(az Eta-t hip-hop vettem, sürgősen kellett és nem akartam akkor épp sokat költeni rá, akkor a többi a boltban 5-6nál kezdődött)

2012. aug. 14. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!