Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ricinusolajat hogyan kell...

Ricinusolajat hogyan kell használni szempillanövesztésre?

Figyelt kérdés
Ma voltam gyógyszertárban, és az egyik barátnőm ricinusolajat vett. Később megosztotta velem, hogy szempillát növeszteni és hajra használja. Olvastam most több oldalon, hogy ''ha'' megkérdezik, hogy hová használnánk akkor mondjuk azt, hogy külsőleg. Itt meg sem kérdeztek minket. Ezek szerint az a ricinusolaj jó külső használatra? Mert eredetileg hashajtó is. Kiszeretném próbálni. Hogyan használjam majd és mennyi idő múlva várhatok látható eredményt??? Köszönöm a segítséget!!!
2012. aug. 14. 15:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
*1. és 5.
2012. aug. 14. 17:54
 12/13 anonim ***** válasza:

Én is használom,mindenki kérdezi mitől ilyen nagyok a szempilláim.Bár én még spirálozom is mellette,de tényleg elég ngyok smink nélkül is.Én fültisztítót belemártom,bekenem a tövét és a pillákat.Van hogy így alszom el.A szemöldököm is be szoktam kenni,mert hiányos volt pár helyen,szépen rendbehozta.Mondjuk a szemöldökömnél ha estére fent hagyom néha pattanások alakulnak ki,szóval azt inkább lemosom.Gondolom nem meglepő,hogy a hajamra is használom:D

Sokkal egészségesebb.A barátomnak elég kevés haja van és neki is kenek néha(Ha rá tudom beszélni),olyan helyeken is nőtt haja,ahol eddig nem volt.Elől pici babahajak.

Kicsit felidegesített az első válaszoló a hülye hozzászólásaival:D Nem értem,ha nem próbálta miért okoskodik.Miért lenne lehetetlen,hogy az olaj jót tesz a "szőrszálaknak":S Na mindegy...

22/L

2012. aug. 14. 18:55
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok sok sok választ :) meggyőztetek, hogy kipróbáljam :) örülök, hogy ennyi mindenkinek használt :) :) :)
2012. aug. 15. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!