Dm vagy Müller?
Melyikben vannak jobb arckrémek, parfümök, hajápoló szerek, stb.?
vagy ugyanolyan?
Én a dm-t szeretem, oda szoktunk járni (Müller nincs a városban)
Azért jó, mert több árkategória közül választhatsz.
Pl. venni akarsz egy púdert. Van 800Ft-ért is, meg 2800-ért is
Müllerben tényleg nagyon nagy a választék, de szerintem drága!
Én müllert szeretem mert nagyobb a választék,de viszont szerintem drágább.
A dmbe a biztonsági őr miatt nem járok. Egyszerűen irritál,hogy nézem ezt vagy azt ő meg ott áll MELLETTEM!
Igen, engem is idegesít néha :D
Köszi
Én régebben csak rossmanba jártam, aztán betévedtem egyszer a dm-be suli után, azóta rendszeres látogató vagyok. Nagyon megszerettem, a választék számomra ideális, sokszor így sem tudok dönteni (legutóbb pl. arckrémet vettem ott, végig néztem az összes alverdéset, aztán a baleásat, visszamentem az alverdés részhez, de végül mégiscsak baleásat vettem, nővérem már nem bírta idegekkel. :D). Árban is jó, teljesen korrekt, vannak olcsóbb és drágább termékek is, így mindenki tud választani a pénztárcájank megfelelően.
Most a baleás hajápoló szerek iránt nagy az érdeklődésem, ha elfogy a balzsamom, mindenképpen ki akarom próbálni a szőke hajra való balzsamját, és valamilyen hővédő, hajvégápoló szerűséget is. :)
Egyébként müller nincs nálunk, de egyszer szívesen bemennék oda is. Nővérem szereti a müllert, csak nem tud megálljt parancsolni és rengeteg pént költ el ott.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!