Mit csináljak ha szőrös a karom? (többi lent)
A karomon sötét a szőr és már nagyon idegesít. Minap a testvérem is megemlítette. Mit csináljak? Borotváljam le? Gyantázni nem akarom. Csak ha cukorgyanta.. azt meg már próbáltam de nem sikerült. Mit ronthattam el?:S
Értelmes válaszokat írjatok légyszíves!
Puszi ^^
16/L
Tiraa
A cukorgyanta készítését érdemes gyakorolni. [link]
Nehogy borotváld, attól csak erősebb lesz, bizony ki kell bírni a gyantát vagy az epilálást, mert azok a hatásosak. A szépségért szenvedni kell, és ha már le akarod szedni a szőrt, akkor a gyantázást ajánlom, az a legjobb módszer erre.
Nekem is ugyanez. Olyan vagyok mint egy férfi. De komolyan. Amúgy én majd most akarom kipróbálni a cukorgyantát és én is arról a videóról fogom megcsinálni amit linkeltek. :)
Egy kis citromlétől szerintem nem lesz baja a bőrödnek.
Amúgy én már párszor borotváltam a karom és tényleg megerősödött, utána ilyen érdesebb szivaccsal dörzsölgettem és kicsit kopott de nem sokat ért. :S A lábamat meg már 2 éve borotválom (nem minden héten) 2 havonta kb. mert úgy se látja senki, csak én. :)
De már kiskoromba is eléggé szőrös voltam, úgyhogy marad a gyanta. Próbáld meg újra te is, most már biztos sikerülni fog és tegyél bele egy kis citromlevet. :)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!