Milyen haj állna jól nekem?
Remélem olyanok is olvasgatnak errefelé akik ilyennel foglalkoznak...
Kb ilyesmi formájú a fejem: (bocsi a képért, csak ezt találtam :P) [link]
Ha fel van kötve a fejem búbjára, akkor aránylag jó, de nem akarok folyamatosan úgy járni, ha kiengedem akkor meg mint akinek le... a fejét. A hajam hátul kb. a lapockámig ér, a fufrum nemrég vágattam így az az orrnyergemig. Várom a válaszokat :)
xddd szuper kép. magas homlok, keskeny halánték, kicsit karakteres állkapocs. Nos neked a fufru kötelező, kb szemöldökig érő tépett féloldalasat tudnék javasolni, annak most van a szezonja. Kicsit le kell faragni ezzel a homlokodból. Ha nem kellően dús a hajad, kicsit azt is meg kell tépni, hogy többnek látsszon, az állcsontodat meg kicsivel áll alá érő, diszkréten befelé szárított hajjal tudod finomítani. Ehhez hasonló archoz egy gesztenye barna vagy egy sötétszőke hajszínt tudok elképzelni, esetleg világosabb padlizsánt, de ez természetesen függ a bőr és szemszínedtől, és az arcberendezésedtől. Remélem tudtam segíteni!
Ja, és fodrász vagyok, nem kontár :)
nagyon szépen köszönöm :) elég vékony szálú a hajam, eddig is amikor vágattam megtépettem, úgy legalább kicsit többnek néz ki :)
Ez azt jelenti, hogy hosszú hajjal nem is tudok mit kezdeni?
Ez mindig befelé kell vasalnom? Ezzel csak annyi a gond hogy annyira vékony szálú a hajam, hogy könnyen töredezik.
Szerintem hosszú hajjal ne próbálkozz, nagyon nyújtaná az arcod. Megfelelő hővédő készítmények mellett a vasalás és a szárítás nem veszi annyira igénybe a hajad (pl syoss, got2be)
Első válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!