Zsíros hajra mit ajánlotok?
Szia. Épp emiatt voltam magán bőrdokinál a múltkor. Igazából ajánlott konkrét terméket, az Eucerin dobott ki új samponokat, én még nem próbáltam őket, szóval nem tudok róluk nyilatkozni. Azt hiszem ilyen kék meg zöld kupakosak, a gyógyszertárban meg tudod érdeklődni, csak akkor tényleg csatold hozzá, hogy az új termékekről van szó. Állítólag ez most valami csodaszer. Bár azt is hozzátette a doki, hogy minden, ami új, az csodaszernek van titulálva... illetőleg kicsit beszélgettünk erről, felsoroltam, hogy miket próbáltam eddig (kénes sampon, hajmosás csak egy-másfél hetente, gyógynövények stb) és azt mondta, hogy az én esetemben ez genetikailag ilyen, ahogy az arcbőröm is zsíros pl. Lehet próbálkozni, de ha mégsem válik be, akkor a legjobb, ha elfogadom. És lehet gyakran hajat mosni, csak olyan samponnal, ami nem túl agresszív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!