Melyik testapolonak van a leghosszabban tarto illata?
Figyelt kérdés
aminek jo es 'eros' illata van2012. aug. 10. 21:58
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Egy csomó parfümnek van testápoló kiadása is. Ezek elég tartósak általában, válassz egyet a kedvenc parfümödhöz esetleg.
(De amúgy nem javaslom, elve az állandó testápolózás sem egészséges, de az illatanyagok kifejezetten rosszak a bőrnek, úgyhogy szerintem gondold át, nem elég-e egy jó parfüm illatosításnak. ^^")
3/7 anonim válasza:
én csak tusfürdőt használok. baba kakaóvajasat. nagyon tartós az illata, érzem magamon a metrón, és a szmogos belvárosban is :D
4/7 anonim válasza:
Nekem a Palmolive vagy a B&U love is tartós
5/7 A kérdező kommentje:
köszi mi is babát használunk de most valami mást szeretnék ami inkább parfümösebb illatú, de lehet az is lesz h az avonból rendelek olyat amilyen a parfümöm volt.
2012. aug. 11. 09:54
6/7 Rékus83 válasza:
Én "OVIS" márkájú testápolót használok, olívaolajosat. Nagyon különleges, hosszan tartó illata van, és szuperul hidratál. nem viszketek tőle, mint más krémektől. ha valakit érdekel, honnan lehet beszerezni, akkor privátban megírom szívesen.
7/7 anonim válasza:
garnier intensive 7days mangósnak :)
de, én ált. ugy szoktam választani h bemegyek egy drogériába és megszagolok pár testápolót, és azt veszem meg amelyik a legjobban tetszik :')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!