Léteznek olyan parókák, amiket viselve nem lehet észrevenni, hogy az nem az eredeti hajunk?
Parókákról általában süt, hogy nem az igazi hajunk...
a problémám az, hogy veszettül hullik a hajam, már észrevehetően megritkult, hiába a rengeteg szer, amit használok, nem akar megállni. Ha így halad, egy pár hónap és szerintem a fejtetőmön már látszani fog az "eredmény".
Erősen gondolkozom a paróka beszerzésén, de olyat akarok, ami stabilan a fejen marad, nem fújja le egy orkán sem, fel lehet kötni konytyba vagy lófarokba, akkor sem látszik, és nincs mű hatása... természetesen :)
amiket láttam neten gusztustalanok voltak, egyáltalán létezik ilyen, vagy csak a hajbeültetés maradt?
nő vagyok és csak huszonéves.
orvos mit mond?
Nem normális hogy ennyire hullik a hajad,sürgősen keress fel orvost,többet is,magándokit is ha a normál nem mond értelmeset,adnak gyógyszer,kideritik mi a bajod,mert ez egy sulyosabb betegség tünete
Eredeti krdésre: van olyan paróka,rákos nagynényémnek senki nem mondja meg hogy nem az eredeti haja.
Szerintem is először dokihoz menj. Lehet, hogy ami pénzt a fejedre költesz abból ki is derítheted mi a bajod és megoldják. Cserébe szép hajad lesz, és igazi.
Ha voltál már dokinál az mit mondott? Ha nem voltál sürgősen menjél el!
természetesen megjártam pár orvost már.
jelenleg arra várok, hogy végre endokrinológushoz eljussak, mivel még magánorvos esetében is min. 1 hónap a várakozási idő.
az ok, a magas tesztoszterin lehet. azonban erre szedtem hormonkészítmény, mégis csak időszakosan állította meg a hullást. aztán már nem segített az sem, 1 hónapja álltam le vele, és mivel erős készítmény, tovább nem akarom szedni.
így feltételezem nem(csak) a tesztoszterin az oka a hullásnak, mert ha csak az lenne, a fogamzásgátlóval csak megoldódott volna.
voltak lyukas fogaim, de a tavasszal mind rendberakattam, úgyhogy az is kizárt. az étkezésem változatos, melléje szedek vitaminokat, ásványi anyagokat is.
anno bőrgyógyász szerint örökletes lehet a hajhullásom, anyukámnak is volt, hogy hullott, de nem ennyire, nem így. szóval szerintem ez sem lehet ok.
nekem már csak egy tippem van: gyengék a hajhagymáim, és nem bírják el a hajamat. már hallottam ilyen esetről. jelenleg a mellkasom közepéig ér, tehát nem annyira hosszú... és mikor rövidebb volt (államig ért), akkor is hullott.
azaz igazság, én már nem tudom milyen szakember keressek fel... endokrinológus oké. hajanalitikusnál is jártam, de már 3 éve, lehet újra megyek.
megint menjek bőrgyógyászhoz??? igaz, csak egynél jártam.
nagyon rossz ez a tehetetlenség.
hajanaliikus,bőrgyógyász,te irtad
paróka helyett orvos előbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!