Hasznaltatok mar az Artistry pattanas elleni termekcsaladjat? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
Ha mar kiadunk annyi penzt erte, megeri legalabb? Oszinten?2012. aug. 9. 23:39
1/2 anonim válasza:
Én régen használtam. Igazából semmi küönleges élményem nincs róla, hogy hú de jó. Bár nem is használtam rendszeresen, lehet, hogy akkor jobban megmutatta volna a hatását. Egyéb aristry termékeket is használtam, használok, van, ami nagyon bevált (pl púder, sminklemosó), van, ami kevésbé (pl szempillaspirál). Szerintem ezt embere válogatja, hogy milyen a bőrtípusod stb. Szerintem érdemes kipróbálnod, mert, ha nem is hat jobban, mint a többi, legalább viszonylag ˝természetesebb˝ anyagokat kensz magadra :)
2/2 anonim válasza:
Kidobni semmiképpen nem dobod ki a pénzt, mert ha nem vagy elégedett a termékkel kérdés nélkül visszavásárolják tőled. Ha szeretnél esetleg többet megtudni, és egy személyre szabott tanácsadáson részt venni, ahol megvizsgálják a bőröd és az alapján ajánlanak terméket, szívesen segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!