Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ki tud nekem egy jó fodrászt...

Ki tud nekem egy jó fodrászt ajánlani BP 8. kerben, aki nem tul drága? Mennyibe kerül mostanság egy hajvágás?

Figyelt kérdés
30éves vagyok,évekota nem jártam fodrásznál így a hajam már a derekamig ér. Már nagyon kényelmetlen,és olyan kislányos,szeretnék változtatni.
2009. júl. 20. 18:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Pont a 8. kerületben nem tudom, hogy hol van fodrászat, de nekem félhosszú, talán 1 picit félhosszúnál hosszabb hajam van, és melírozással együtt, plusz a vágás, 5000 Ft-ot szoktam fizetni.
2009. júl. 20. 18:30
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi,és hol van ez a fodrász?
2009. júl. 20. 19:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Itt van a 20. kerületben, a Kossuth Lajos utcában (nem tudom ismered-e a környéket), 1 szökőkút is van ott, és attól nem messze, 1 fagyizó mellett van, egy 26 éves lány dolgozik ott, akihez én járok, de én csak ajánlani tudom, nagyon aranyos :) ha nem tudnád hol van, szerintem utána tudsz érdeklődni embereknél, hogy megtaláld, sok sikert :)
2009. júl. 20. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!