Mi a véleményetek az ilyen fazonú hajról? Kiknek, milyen korosztálynak ajánljátok? Hogy tetszik?
2012. aug. 8. 20:13
1/6 anonim válasza:
Nekem nem tetszik.
Szerintem 16-28-ig (ezt nem lehet nagyon behatárolni, csak körülbelül ennyi).
2/6 anonim válasza:
nekem nem kéne és csakis akkor tetszik ha jól áll valakinek :D
4/6 anonim válasza:
Élek halok az ilyen frizurákért,de a sajátomat nem tudnám lenyíratni ilyenre :-D Szerintem nagyon jó, mindenképp csináltasd meg :-) Ja és ha kész küldj már róla képet, nagyon érdekelne :-)
5/6 anonim válasza:
az oké h jól néz ki így képen de magadnak nem tudnád megcsinálni így vagy ha igen sok idő lenne szerintem ha van időd arra h naponta hajat moss és megcsináld ilyenre akkor hajrá;) én 3éve vágattam le a derékig érő hajamat váll fölöttig azóta növesztem vissza ugyh vigyázz neh megbánd(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!